4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 6/A

  Garancia


  A www.hkoutlet.hu webshopon vásárolt termék(ek)re saját szervizünk által biztosított 1-3 év garancia érvényes. Termék meghibásodása esetén a készülékhez mellékelt garancia levélen megjelölt címen és telefonszámon kaphat bővebb felvilágosítást a teendőkről, továbbá elérhetőségeink valamelyikén. Kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei:
  A kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei a jótállási időt sávosan, a tartós fogyasztási cikk bruttó eladási árához igazodva határozza meg. (Termékoldalainkon a bruttó eladási árat tüntettük fel.)
  Az eladási ársávok és a kötelező jótállási idő az alábbiak szerint alakul:
  • A 250.000 forint eladási ár felett 3 év kötelező jótállást határoz meg a szabályozás (250.001 Ft-tól felfelé).
  • A 100.000 forintot meghaladó, de maximum 250.000 forint eladási ár esetén 2 év a kötelező jótállás (100.001 Ft - 250.000 Ft-ig).
  • A 10.000 forintot elérő, de 100.000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év a kötelező jótállás (10.000 Ft - 100.000 Ft-ig).
  • A 10.000 forintot el nem érő árú fogyasztási cikkre nincs jótállási kötelezettség.

  A jogszabály által előírt kötelező jótállási időn felül a gyártó önkéntes jótállást is vállalhat, melyet akár többletfeltételhez is köthet. Kérjük, az önkéntes jótállás feltételeiről minden esetben körültekintően tájékozódjanak a gyártó elérhetőségein!
  (270/2020. (VI. 12.) Korm. rendelet)

  GARANCIÁLIS ÜGYINTÉZÉS

  PÁR LÉPÉS A GYORS ÉS ZÖKKENŐMENTES GARANCIÁLIS ÜGYINTÉZÉSHEZ

  • Győződjön meg róla, hogy készüléke valóban meghibásodott-e!
   Ellenőrizze az elektromos hálózatot,a tápkábelt, az áramellátást,víz és szennyvíz csatlakozást
   Kapcsolja ki és kapcsolja be újra a készüléket
   Győződjön meg róla, hogy a készüléket a használati utasításnak megfelelő módon kívánja-e üzemeltetni.
  • Készítse elő a garancia érvényesítéséhez szükséges dokumentumokat!
   A vásárlást igazoló számla (vagy annak másolata), vagy a vásárlást igazoló nyugta vagy készülékhez tartozó jótállási jegy 
  • Juttassa el a meghibásodott készüléket személyesen úton szervizünkbe,vagy ha 40 kg feletti termékről van szó,akkor jelentse be a szerviz@hkoutlet.hu email címre.
  •  Szervizünk címe:4002,Debrecen,Balmazújjvárosi út 6/a

   Kizárólag a HKOUTET által forgalmazott termékekre vonatkoznak garanciális és javítási feltételek. Ezt a vásárláskor kiállított számlával, nyugtával vagy jótállási jeggyel tudja igazolni.