4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 6/A

  Beszerelés


  BESZERELÉS

  A klímaszerelőink által üzembe helyezett berendezések beszerelésére a garancia időn belüli rendszeres karbantartás (minimum évi egy alkalom) mellett 3-10 év gyártói garanciát vállalunk!

  Az ár tartalmazza:

  • a klímaberendezés kiszállítását,
  • a helyszíni felmérést,
  • a kültéri és beltéri egység felszerelését, üzembe helyezését kábelcsatornában történő kiépítését, vagy a falba való süllyesztését,  
  • a szerelés alatt keletkezett törmeléket elszállítjuk.

  Az ár nem tartalmazza

  • az anyagköltséget (rézcsövek, csőhéj-szigetelések, kondenzvíz cső, elektromos kábelek, szerelési segédanyagok, kábelcsatorna).

  Ezek költségei méterenként 14.000.-Ft.

  Kültéri egységet tartó konzol ára: 10.000.-19.000.-ft.

   

  Szerelés díjai oldalfali készülékeknél:

            2kW-3,8 kW-ig:

   76.200,-Ft 

            3,9 kW – 5,3 kW-ig:

   82.550,-Ft 

            5,3 kW fölött:

   88.900,-Ft 

   

   

   

   

  Klímaberendezés leszerelési díja: 20.000-25.000.-Ft

  A feltüntetett árak BRUTTÓ ÁRAK! 

   

   

  A SZERELÉS MIKÉNTJE 

   

  Nekünk az a fontos, hogy az általunk eladott és felszerelt készülék hosszú évekig tökéletesen működjön.

  Extrém helyekre történő klíma beszerelés esetén, például: tűzfal, tető, álmennyezet, műemlék épület a felmérés után tudunk árajánlatot adni.

  A szerelést klímás zöldkártyával rendelkező szakembereink végzik, a felszerelt készülékekről beüzemelési jegyzőkönyvet készítenek és regisztrálják a gyártók felé is.

  A készülékek beszerelése a beltéri és kültéri egységek helyének pontos meghatározásával kezdődik. Ezután történik az egységek összekötésére szolgáló szerelvények, vezetékek helyének és a furatok kialakítása. A csöveket vihetjük kábelcsatornában, ami kisebb „rombolással” ezáltal kevesebb törmelékkel jár, de falba is véshetőek a szerelvények. A falba vésés nagyobb bontási munkálattal jár, ami után festés is szükséges, viszont a szerelvények és a kábelek eltüntethetők. Az egységek összeszerelése után kerül sor a csőrendszer vákuumozására és hűtőközeggel való feltöltésére. A kültéri egységben benne van 5 méter csőhosszúságra elegendő hűtőközeg, 5 méter felett igénylik az utántöltést. A kalorikus kör kialakítása után a szakember elektromosan is összeköti a készülék egységeit, valamint beköti a hálózati tápellátást biztosító vezetékeket. Ezek után a készülék elindítható, működését nyomásmérő-, és elektromos mérőműszerekkel kell ellenőrizni, hogy a működés megfelelő legyen.

  A multi berendezéseknél a beszerelés ugyanúgy történik, itt viszont minden beltéri egységet ugyanahhoz a kültérihez kell csövezni, ami megdrágítja a szerelést.

  Extrém helyekre történő klíma beszerelés esetén, például: tűzfal, tető, álmennyezet, műemlék épület a felmérés után tudunk árajánlatot adni. 

  A kültéri egység tetőre történő szerelése plusz költséggel jár. Egy tetőre szerelhető kültéri egységet tartó konzol ára a 16.000 Ft-ot is elérheti, ami a vevőt terheli, ezért azt javasoljuk Ügyfeleinknek, hogy a kültéri egységet jól megközelíthető helyre szereltessék a könnyebb karbantartás, vagy javítás érdekében. 

   

   

  Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

  Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a rendelés leadásakor ki tudja fizetni annak díját a kiválasztott fizetési módban! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!